Kunne du tænke dig at springe faldskærm, er Holstebro Lindtorp Faldskærmsklub klar til at tage imod dig og dine venner, og med garanti give jer en oplevelse for livet. .

 

Uddannelsen

Hvis du vil springe selv, tilbyder vi uddannelse med “static-line”.

Du får typisk den teoretiske uddannelse over en aften, derefter er du klar til at springe i weekenden, hvor der er tid til at give dig en grundig introduktion til praksis og mulighed, for mere end dit første spring, hvis du har lyst.

Under teorien gennemgår vi udstyret og de forhold, du kan komme ud for under et spring, ligesom vi besvarer alle dine spørgsmål om faldskærmsspring.

Selve springet foregår med ‘static line’ fra 1000 meters højde. Det vil sige, at faldskærmen bliver automatisk udløst, du skal bare selv kravle ud af flyet, hænge under vingen og give slip. Derefter flyver du stille og roligt gennem luften i en fuldt styrbar firkantet faldskærm. Desuden bliver du udstyret med en radio, så en instruktør på jorden kan hjælpe dig med at styre og lande skærmen.

Hvis du vil fortsætte med at springe efter denne oplevelse, er al videre teori og praktik hos os, gratis frem til dit C-certifikat (populært kaldet “kørekort til faldskærm”). Du skal altså kun betale for dine spring.

Vi uddanner efter Dansk Faldskærms Unions uddannelseskoncept, som indeholder 40 spring.

Formålet er, at give eleven færdigheder i fritfald og kendskab til sikkerheden ved faldskærmssporten.

 

Under Manuel Uddannelse  kan du se flowchart over uddannelsen.

HUSK VED FALDSKÆRMSSPRING: DIN ULYKSFORSIKRING SKAL DÆKKE FARLIG SPORT.